Продовжуємо навчання в рамках освітньої безбар’єрності з мотивованою та напрочуд дружною групою молодіжної спільноти «Надія Є!» Інклюзивне навчання впродовж життя
18.10.22 лабораторія кафедри Технологій харчових виробництв ПУЕТ, завідувач професор Галина Панасівна Хомич, майстер виробничого навчання Валентина Федорівна Гончаренко, як завжди щиро приймали гостей.
Сьогодні вчилися випікати пироги. Розкатували тісто, клали начИнку, прикрашали плетеними косичками. І як результат – оригінальний на вигляд і дуже смачний пиріг. Валентина Федорівна завчасно приготувала начИнки : курячий фарш з цибулею, халва з маслом та цукром, (відкрила таку оригінальну начИнку для себе вперше).
Обмазували вже зліплені пироги жовтками, посипали кунжутом та льняним насінням. До роботи долучилися всі, і дівчата, і хлопці. Чаювали, смакували спеченими пирогами, зробленими власноруч, пригощали мам. Дівчата записували рецепти. Мама Каті розповідала, що з початку війни в стані тривожності, аби зняти напругу, пекли вдома по 3 заміси пиріжків вдень, Катя допомагала, гарячі пиріжки носили у військовий госпіталь.