Старт проєкту Скандинавський ритм

Незламність духу українців у єднанні та постійній підтримці один одного.

Люди поважного віку Університету третього віку м. Полтава, який працює за спільноі взаємодії ГО “Центр освіти дорослих Полтавщини” на базі Полтавського університету економіки і торгівлі не припинили реалізацію програм для старшого покоління. Слухачі УТВ продовжують навчатися, плести маскувальні сітки, допомагати ВПО, що знайшли прихисток у територіальній громаді, донатити на ЗСУ, активно підтримують здорове довголіття.

4 липня наші слухачі долучилися до реалізації проєкту Скандинавський ритм що реалізується @ГО «Інститут реабілітації та адаптації» в рамках ініціативи Україно-швейцарського проєкту “Діємо для здоров‘я”. Проєкт передбачає проведення 2 тренувань на тиждень протягом 3 місяців. Навчання проводиться безкоштовно для всіх учасників.

Інститут розвитку міста Полтава об’єднав діяльність кількох Громадських Організацій та #ПУЕТ для підтримки здорового довголіття мешканців Полтавської територіальної громади

Наша команда продовжує інформувати вас про реалізацію проєкту Скандинавський ритм. Як і було заплановано 4 липня 2023 року ми розпочали заняття.

Групи з учасниками проєкту були сформовані, тренери представлені та заряджені на класну роботу і навіть почесні гості завітали щоб привітати, і побажати успіху

Перша зустріч стала ознайомчою. Учасники і гості заходу дізналися про різні техніки скандинавської ходьби, про її користь для здоров’я і як правильно починати тренування.

Скандинавська ходьба підходить людям будь-якого віку та рівня підготовки. Заняття варіюються від сприятливих прогулянок для людей з проблемами зі здоров’ям до тренувальних прогулянок, які є чудовим способом поліпшити фізичну форму, схуднути і привести в тонус усе тіло.

І на останок трохи сухої, але цікавої статистики від нас:

  • у проєкті бере участь – 60 учасників;
  • середній вік становить – 63 роки;
  • в рамках проекту вже було закуплено спорядження (набір палиць для скандинавської ходьби) – 80 шт;
  • проєкт передбачає проведення 2 тренувань на тиждень протягом 3 місяців і все це безкоштовно для всіх учасників.
07/07